gototopgototop
Linjë e rregullt Tetovë - Gostivar - Tetovë


Tetovë5'456'207'258'5010'2511'55Nisja nga Tetova çdo ditë (përveç të Dielës)
 12'3013'4515'1016'2017'5519'40

Gostivar6'207'108'109'4011'1012'45Nisja nga Gostivari çdo ditë (përveç të Dielës)
 13'2014'3015'4517'1019'0020'25

VERA 2014

undefined
 

Udhëtime ndërkombëtare

Ido Tours

Me kopmaninë tonë botën e keni në pëllëmbë. Kjo rezulton nga fakti se ne ju ofrojmë bileta për destinacione të shumta ndërkombëtare. E veçanta gjatë udhëtimeve me ne është shkalla e lartë e sigurisë, komoditetit dhe efikasitetit. Të pajisur me autobusë komforë, të dizejnuar për udhëtime më të gjata, përpikshmëria dhe saktësia në punë na bënë që të jemi lider në këtë veprimtari. Përpos udhëtimeve me autobus, tek ne mund të siguroni biletë edhe për fluturimet tuaja. Mund të zgjedhni nga pakoja e madhe e destinacioneve ndërkombëtare.
Për më shumë informacione zgjedhni mënyrën e udhëtimit: Udhëtime me autobus - Fluturime me aeroplan

 

Ekskurzione Shkollore

Kodra e Diellit - Tetovë


Njëri ndër prioritet tanë janë ekskurzionet edukaivo rekreative të organizuara nga institucionet shkollore. Të pajisur me aftësi profesionale si dhe me mjete për transport komfor dhe efikas, kontribuojmë në realizimin e suksesshëm të ekskurzionit. Efikasiteti dhe komfori mbështetën dhe theksohen kryesisht nga tradita jonë. Shërbimi ynë është i përqëndruar në pikat turistike dhe kulturore të Repubplikës së Maqedonisë: Kodra e Diellit, Mavrovë, Manastir, Strugë, Ohër, Prespë, Dojran etj.

 
More Articles...
Linjë e rregullt për ...

Ksamil

Çdo ditë në ora 20 dhe 22
Tetovë - Elbasan - Durrës - Tiranë
Nisja nga stacioni kryesor i autobusave, Tetovë.
Konvertor
Konverto   

Video Reklama

Video Reklama
 
Tetovë 17 °C
  09.10.2015

Foto Galleria

Foto Galerija

Joomla Extensions Directory Listing