HOTEL JONUFRA

Hotel restauranti Jonufra gjendet tek uji I ftohtë vlorë I cili ofron 27 dhoma mes të cilave 23 suita, për pushime familjesh me ambiente gatimi me kapacitet 5 persona, kondicioner, Tv, banj, frigorifer. Parking të siguruar me siguri nga video kamerat 24 ore.

HOTEL REGINA

Hotel Regina e cila gjendet në kodër me pamje nga deti jon. Regina ka plazh privat pergjat gjirit të vlorës dhomat janë të paisura me kondicioner dhe janë të pajisura me Tv-satelitor dhe frigorifer dhomat suite posedojn banjo dhe dush kabina moderne në kuadër të hotelit gjendet restauranti l cili sherben kuzhinën tradicionale shqiptare dhe italiane.

HOTEL ENDLAND

Hoteli “Endland” esht ne yonen e skeles 300m nga plazhi. Hoteli ka parkim, bar restorant, dhoma me air condicioner, TV, ballkon, internet-WiFi.

HOTEL LUNGOMARE

Hoteli “Lungomare” eshte I paisur me disa lloje dhomash, me pamje nga deti dhe jan te karakterit per 4 persona ka edhe dhoma per 2 persona. Dhomat jan me internet, TV, etj. Kurse dhomat per 3 person nuk kan pamje. Nga deti por kan ambiente gatimi. Dhomat jan me internet, TV, etj.

HOTEL IBIZA

Hotel Restaurant Ibiza gjendet në Rradhime hoteli ka një kapacitet prej 10 dhomash të pajisura me kondicioner telefiyor banjo etj. Ne kuadër të hotelit gjendet restauranti I begatshëm me mëny nga prodhimet të freskëta deti si dhe meny të pasur të kuzhinës labe.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt