HOTEL MOLLANJI - KSAMIL

Hotel/ Apartament “Mollanji”– Ksamil, gjendet afer plazhit 200m. Te gjitha dhomat jan te pajisur me kondicioner, tv plazma, internet dhe parking. Dhomat me 4 shtreter kan kuzhina, ndersa dhomat me 2 shtreter jan pa kuzhine.

APARTMANET MARILENA - KSAMIL

Apartamentet Marilena Ksamil gjendet në një afersi prej  200 metrash prej plazhit. Apartamentet posedojn dhoma për 4 persona jan të pajisura me kondicioner, tv, frigorifer, banjo si dhe balkone.

KOMPLEKSI EDIR - ORIKUM

Kompleksi Edir gjendet në Orikum gjendet në plazhin e gjirit të Orikumit I cili posedon edhe parking privat si dhe bar restaurantin që shërben me kuzhinë të pasur shqiptare. Dhomat posedojn: kondicioner, tv, banjo, frigorifer, si dhe ballkon me shikime nga deti jon.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt