HOTEL CAKALLA

Hotel CAKALLA gjendet në Sarandë gjendet në rendin e dytë të hoteleve dhe gjendet 20m afër plazhit si dhe 150metra nga qendra e qytetit dhomat posedojn kondicioner, tv, terasë balkon, toilet si dhe kafe restaurant në brendi të hotelit. Apartamentet janë me kapacitet prej 3 dhe 7 persona. Apartamentet posedojnë mini guzhine.

HOTEL ROYAL

Hoteli Royal gjendet në plazhin e bukur të sarandës I cili posedon plazhin privat me shazlone dhe cadra. Hoteli ështe i regulluar në mënyre baskohore dhe cdo dhomë ka kondicioner, internet, tualet, tv si dhe balkon. Në kuadër të hotelit gjendet edhe bar restauranti i cili është në dispozicion të klienteve.

HOTEL PALMA E ARTE

Hotel Palma e Artë gjendet në sarandë në largesi prej 50 m larg detit është e pajisur me dhoma dy dhe tre krevatshe të pajisura me internet, frigorifer, banjo, kondicioner. Disa nga dhomat kan pamje nga deti.

HOTEL ARI

Hotel ARI gjendet në afërsi prej 15m afër plazhit, si dhe 100m nga qendra e qytetit. Dhomat janë të dyfishta posedojn me kondicioner, tv, banjo, balkon, bar restorant Brenda hotelit.

HOTEL REAL

Hotel apartman REAL gjendet në rendin e parë të hoteleve dhe ndodhet 20m afër plazhit dhe 150m afër qendrës së qyteti. Hoteli posedon dhoma për 2,3 dhe 4 persona. Posedojn kondicioner, tv, frigorifer, balkon me pamje nga deti. Si dhe restauranti bën ushqime tradicionale shqiptare.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt