jupiter-logo
Туристичката агенција ИДО Турс Тетово ви нуди локален и меѓународен автобуски превоз, авионски превоз преку најдобрите авиокомпании, како и секаков вид на осигурување, Со седиште во комплексот на Автобуската Станица во Тетово, ИДО Турс е модерно опремена туристичка агенција со огромна понуда на аранжмани до најпознатите туристички дестинации, за сите сезони.Во склоп на туристичката агенција работи кафетерија и мини маркет за комплетна подготвеност и уживање во патувањето.

ЛОКАЛНИ ЛИНИИ

ТЕТОВО-ГОСТИВАР
ГОСТИВАР-ТЕТОВО
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
Облачно
Денеска
Ведро
0%
Умерено облачно
Утре
Умерено облачно
10%

ПОГЛЕДНИ АРАНЖМАНИ

ЗОШТО ДА ПАТУВАТЕ СО IDO TOURS

  • Многу клиенти

  • МОДЕРНО ОПРЕМЕНА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

  • ГОЛЕМ ИЗБОР НА ПОНУДИ

  • БЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ

  • БЕСКРАЈНО УЖИВАЊЕ

АВТОБУСКИ ЛИНИИ ДО НАЈУБАВИТЕ ЕВРОПСКИ ГРАДОВИ

  • Со IDO TOURS патувај до Германија,Италија,Швајцарија и многу други држави . Редовни автобуски линии по најповолни цени.

ОСИГУРУВАЊЕ

IDO TOURS нуди секакви видови на осигурителни полиси на WINNER INSURANCE GROUP И патничко осигурување на UNIQA. Изберете го најдоброто осигурување во седиштето на нашата агенција.

ШКОЛСКИ ЕКСКУРЗИИ

Организирање на еднодневни и повеќедневни екскурзии за патувања во земјата и странство.Идо Турс е достапен со одлични понуди за сите основни и средни училишта.

АВИОПРЕВОЗ

IDO TOURS ви го нуди светот на дланка.Купете авиокарта до сите светски дестинации преку најдобрите авио компании.

ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt