ХОТЕЛ РЕСТОРАН ЈОНУФРА

Хотел ресторан „Јонуфра“ се наоѓа кај ладните води во Валона и има 27 соби од кои 23 семејни,соиби за парови и апартмани за 5 лица.Собите се со кујна,клима,ТВ,фрижидер и паркин со видео надзор и обезбедување 24 часа.

ХОТЕЛ РЕГИНА

Хотел “Регина” се наоѓа на рид со поглед на јонското море.Хотелот Регина поседува сопствена плажа дож заливот на Валона.Секоја соба има клима уред,ТВ,фрижидер,во секоја соба има и модерна бања.Во ресторанот се служи албанска и италијанска храна со придружба на сортни вина.

ХОТЕЛ ЕНДЛАНД

Хотел „Ендланд“ се наоѓа на зоната Скеле,300 метри од плажа.Хотелот има паркинг,бар ресторан,модерни соби опремени со клима уред,ТВ,интернет,балкон.

ХОТЕЛ ЛУНГОМАРЕ

Хотел „Лунгомаре“ има неколку модели на соби како што се четирикреветни и двокреветни,опремени со ТВ,интернет,клима,телефон,тоалет и имаат погледкон морето.Хотелот располага и со соби за 3 леглакој имаат мини кујна,интернет,ТВ,клима и др.

ХОТЕЛ ИБИЗА

Хотел Ресторан „Ибиза“ се наоѓа кај локалитетот Рдиме.Хотелот се наоѓа кај локалитетот Рдиме.Хотелот има капацитет од 10 соби,кои располагаат со клима,ТВ,тоалет.Во склоп на хотелот се наоѓа и богат разновиден ресторан со свежа морска храна како и богато традиционално мени од лаберија.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt