Rreth Nesh

Почетоците на оваа компанија датираат од 1998 година. Во тоа време очигледно  се чуствуваше недостаток на професионални бизнис  – понуди за извршување на професионални услуги врз база на европски стандарди. Како последица на ова, растеше бројот на бизнис-барањата  за превоз  на клиентите во различни дестинации, со поаѓање од Тетово.

Тетово се смета како  гостопримлив центар  за учениците од средните школи, студентите на универзитетите и вработените во административните и бизнис просториите. IDO TOURS превзема врз себе  голема одговорност за да се соочи со голем број на предизвици. Како прво беше нудење на понуди за новодојдените  клиенти со тоа што истите беа  ефикасни, стабилни и достоинствени.  Со несебично ангажирање оваа компанија почна да ја работи дадената задача само со еден единствен автобус.

ричините кои доведоа до зголемување на бројот на  заинтересираните лица како и превозните средства беа воглавном овие:

  • Дадената доверба од страна на раководниот  персонал,
  • Прецизност и коректност за време на патувањето,
  • Максимална грижа за удобност на патниците и слично,

Оваа агенција сега ви нуди:

  • Школски екскурзии во земјата и во странство,
  • Авионски и автобуски карти за сите меѓународни дестинации
  • Незаборавни летни одмори,
  • Турустички услуги,
  • Патничко осигурување (здравствено осигурување) и сите други видови осигурување.

IDO TOURS компанијата сега поседува  голем број на супер модерни автобуси со лиценци за меѓународен транспорт на патниците.

Истовремено ги оддржуваме и следниве  редовни линии:

Скопје – Тетово – Гостивар – Кичево – Елбасан – Драч – Тирана

Поаѓање во  20.00

Сезонска линија во текот на летото: Скопје – Тетово

Гостивар – Кичево – Валона – Ксамил – Саранда

Тетово – Гостивар – Тетово во 12 часот од Тетово и во 12 часот од Гостивар.

Сега започна  и со линија за Германија со две патувања во текот на неделата преку овие градови:

Дрезден, Берлин, Хамбург, Хановер, Олденбург.

Патувањето се прави со нас…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt