ХОТЕЛ МОЛАЊИ - КСАМИЛ

Хотел „Мољани“ се наоѓана 200 метри од плажа.Сите соби во апартманите располагаат со клима,ТВ плазма,интернет и паркинг.Четворокреветните соби имаат и кујна,додека 2 креветните се без кујна.

АПАРТМАНИ МАРИЛЕНА - КСАМИЛ

Апартманите „Марилена“ се наоѓаат во близина на 200 метри од плажа.Апартманите располагаат со соби од 4 легла располагаат и со клима,тв,тоалет, фрижидер и балкон.

КОМПЛЕКС ЕДИР - ОРИКУМ

Комплексот „Едир“ се наоѓа во Орикум,односно во заливот на Орикум.Овој комплекс има приватен паркинг,бар -ресторан кој располага со богата албанска традиционална кујна. Собите се со клима,ТВ,фрижидер,тоалет и балкон со поглед кон заливот на јонското море.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt