ХОТЕЛ ЧАКАЛА

„Хотел Чакала“ се наоѓа во Саранда во вториот ред на хотели во близина од 20 метри од плажа и 150метри од центарот на градот.Апартманите располагаат со клима,ТВ,балкон,тоалет и мини кујна.Во склоип на хотелот има и бар ресторан.Апартманите се со капацитет од 3 до 7 легла.

ХОТЕЛ РОЈАЛ

Хотелот “Ројал Саранда” се наоѓа  на самата прекрасна плажа во Саранда и располага со приватна плажа со чадори и лежалки.Хотелот е современо уреден и во секоја соба има клима,ТВ,интернет,тоалет и балкон.Во склоп на хотелот се наоѓа и бар-ресторан кој изобилува со разновидна храна за сечиј вкус.

ХОТЕЛ ПАЛМА

Хотел „Палма е арте“ се наоѓа во близина на 50 метри од морето и плажата на Саранда.Хотелот располага со соби со 2 и 3 легла кои се опремени со клима,ТВ,тоалет.Некои од собите имаат поглед кон јонското море и прекрасната плажа на саранда.

ХОТЕЛ АРИ

Хотелот „Ари“ се наоѓа на 15 метри од плажа и 100 метри од центарот на градот.Собите се двокреветни и располагаат со клима,ТВ, интернет,Тоалет,Балкон.Во склоп на хотелот има и бар ресторан.

ХОТЕЛ РЕАЛ

Хотел апартманите „Реал“ се наоѓаат во прв ред на хотели во близина од 20 метри од плажа и 150 метри од центарот на градот.Хотелот располага со капацитет на соби со 2,3,4 легла.СДобите располагаат со клима,ТВ,фрижидер,балкон со поглед кон морето и ресторан со албанска традиционална кујна.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt