Rreth Nesh

Kjo kompani fillet e para të datimit i ka në vitin 1998. Në atë kohë shfaqej dukshëm neglizhenca e ofertës së mirefillë biznesore për dhënien e shërbimeve komfore dhe në bazë të standardeve Evropiane. Si rrjedhojë u rrit numri i kërkesave afariste për bartjen e klientëve në destinacione të ndryshme, me pikqendër qytetin e Tetovës.

 

Tetova paraqiste vatër mikëpritëse dhe bujare për nxënësit e shkollave të mesme, studentët e universiteteve dhe të punësuarit në hapësira administrative e biznesore. IDO TOURS mori për sipër një barrë të madhe për t’u ballafaquar me sfida të shumënumërta. E para e rradhës ishte ofrimi i shërbimeve të pakursyera për klientët ardhacak duke u gatitur të njejtëve efikasitet, qëndrueshmëri dhe dinjitet. Me angazhim të pamohuar, kjo kompani filloi të punoj detyrën e dhënë me një autobus të vetëm.

Shkaqet që shtuan numrin e të interesuarve dhe  mjetet e transportit, kryesisht ishin:

– Besueshmëria e ofruar nga stafi udhëhqes;

– Saktësia dhe korrektësia në përmbushjen e orarit të udhëtimit;

– Përkujdesja maksimale e rehatimit të udhëtarëve dhe ngjashëm.

Me principin e njejtë të punës dhe me vullnet të madh, ky agjension vazhdon të hap krahë edhe më tej duke dhënë më të mirën nga vetja dhe në asnjë moment nuk kursen veten.

Ky agjencion tash ju oftron:

-Ekskurzione shkollore në vend dhe jasht vendit

-Avio dhe buss bileteta për të gjith destinacionet ndërkombëtare

-Pushime të paharura verore

-Shërbime turistike

-Sigurime udhëtimi (sigurim shëndetsor) dhe të gjitha llojet e sigurimeve tjera.

Kompania IDO TOURS tash posedon një numër të madh  të autobusëve super modern me licenca për transport ndërkombëtar të udhëtarëve.

Njëkohësisht mbajm linjat e rregullta për:

SHKUP-TETOVË- GOSTVAR-KËRÇOVË- ELBASAN-DURRËS-TIRANË    Çdo mbrëmje ora 22.00

Linja sezonale gjatë verës: SHKUP- TETOVË- GOSTVAR-KËRÇOVË-VLORË-KSAMIL-SARANDË

TETOVË – GOSTIVAR – TETOVË  me 12 nisje nga Tetova dhe 12 nisje nga Gostivari

Tash filloi me linjën për GJERMANI me 2 udhëtime në javë edhe atë nëpër këto qytete.

DRESDEN, BERLIN, HAMBURG, HANOVER, OLDENBURG.

Udhëtimet bëhen me Ne…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt